Om oss

Kilramar.se är en tema-webbsida med inriktning på kilramar och tillbehör till dito. Förutom försäljning av kilramar hittar du också inspiration, tips och information om kilramar. Kilramar.se drivs av företaget Alldo Group Sweden AB som är ett litet, mångsidigt och flexibelt företag beläget på slättmarkerna utanför Örebro.

Om oss

Genom ett mycket nära samarbete med både svenska och utländska leverantörer och grossister, knyter vi ihop kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser- samlat på en plats.

Alldo Group Sweden AB

Alldo Group Sweden AB är resultatet av en över fyra generationer lång kedja av hantverkskunnande och skapande. Noggrannheten och kvalitetstänkandet har hela tiden varit den gemensamma nämnaren. Allt från exklusiva möbler, orglar och husvagnar har tillverkats genom generationerna.

Vår affärsidé

"-Kvalitetsprodukter till bästa möjliga pris, tillgängligt för alla!"

Vårt mål är att hela tiden pressa priser på kvalitetsprodukter, inte att sälja lågprisvaror som vi anser är kortsiktiga besparingar för kunden. I vår ständiga jakt på leverantörer av kvalitetsprodukter hoppas vi att ständigt kunna erbjuda nya och spännande produkter. Är du leverantör, grossist eller har annat att som du tror passar oss - kontakta oss gärna!

Varmt välkommen till oss!