Large Pro 55

Svensktillverkade miljövänliga kilramar Svensktillverkade miljövänliga kilramar. Läs mer.
Svensk tillverkning Made in Sweden - Svensk tillverkning av svensk furu.
0,00 kr
Djup: 20 mm Bredd: 55 mm Typ: Stavlimmad Max: 280x280 cm
Tillgänglighet: I Lager
SKU
32438-large
Ange mått i hela centimeter utan decimaler. Max storlek 280x280 cm. Storlekar över 249 cm kommer skarvbara. För mindre än 140x140 cm, se istället Wide Pro 55 som har en lägre fraktkostnad.

Max 3 tecken

Max 3 tecken

Viktigt innan beställning

Ange mått i hela centimeter utan decimaler. Ett i antal är en komplett kilram (4 delar). Byte eller ångerrätt gäller inte på måttbeställda kilramar. Läs gärna mer i våra köpvillkor.

Extra montering på Large Pro över 249 cm

Large Pro med en längd på 249 cm eller längre, kommer i delar som skarvas ihop på längd. Det innebär att du själv måste montera ihop dessa med trälim och skruvtvingar. Metoden har vi alltid använt, och det är en mycket stark och bra konstruktion. Kontakta oss gärna innan köp om du är osäker, så berättar vi mer.

Kilramen för stor canvas

En kilram för de större canvasutskrifterna och målardukarna i proffsutförande. När du behöver mått och storlekar på över 140 cm. Köp till intappat kors eller tvärslå för ytterligare stabilitet. Max 280x280 cm. Behöver du en kilram som är 140x140 cm eller mindre, välj istället Wide Pro 55.

Beskrivning Kilram Large Pro 55

Large Pro 55 är en kilram som du kan beställa i större mått och storlekar. Precis som den populära modellen Wide Pro 55, är grunden i kilramen en stavlimmad variant, som blir mycket vridstyv och stark. Köp till tvärslå eller kors för ännu bättre stabilitet. Populär när du behöver storlekar över 140 cm. Svensktillverkad i svensk furu från svensk skog. Djupet på sidan är 20 mm, och bredden hela 55 mm. Detta ger en stark kilram. Passar till linneduk, bomullsduk, canvas (canvastavlor), målarduk och tyger m.m. Kilramen finns i varje centimeter från 30 cm till 280 cm.

Tips och råd

Välj denna kilram för större dukar. Upp till max 140x140 cm i storlek brukar vara lagom. Wide Pro 55 har en två centimeter djup kant. För att täcka alla sidorna med motiv, ska du minska storleken på kilramen med fem centimeter, på det mått som ditt motiv har. Tänk på att du måste ha cirka tre centimeter duk extra per kant (totalt sex centimeter), för att enkelt fästa kunna fästa duken på baksidan.

Teknisk information

Bredd: 55 mm. Djup: 20 mm. Minsta längd: 30 cm. Max längd: 280 cm.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto