Beställning av långa kilramar

Långa kilramsdelar, alltså delar som är 1,5 meter eller längre, har tidigare inte kunnat beställas direkt på sidan. Med lanseringen av nya Kilramar.se löser vi nu detta problem, och nu kan du enkelt även beställa kilramar som är över 1,5 meter.

Frakt av långa kilramar

Med långa kilramar menar vi de längder som är över 1,5 meter. När längderna blir över 1,5 meter är de för långa att maskinsorteras. De passar helt enkelt inte i maskinerna. Därför måste de hanteras manuellt av personal på fraktbolagets terminaler, vilket tar längre tid. Dessutom är de för långa att lämnas till utlämningsställen, och för att hanteras av personalen på utlämningsställen (affärer, butiker etc.). Det hör gör att de körs hem till din dörr eller till företag under dagtid.

Långa delar kostar mer att skicka

Allt detta sammantaget gör att frakten blir dyrare. Att hantera varorna manuellt blir dyrare, att köra de hem till din dörr blir dyrare, att boka en tid för hemkörning kostar mer.

Du slipper skåpbil och släpkärra

Långa delar kan sällan få plats i en vanlig personbil, utan att man kan behöva skåpbil eller släpkärra. Då kan det faktiskt vara skönt att slippa allt trassel, och att istället få kilramarna hemkörd direkt till sin dörr.

Levereras under dagtid

För närvarande skickas alla långa kilramsdelar hem under dagtid. Innan du får varorna hem, aviseras de med en tid som förslag. Passar den inte, går det att komma överens om en annan tid istället.

Alla nyheter »