Pro Basic

Svensktillverkade miljövänliga kilramar Svensktillverkade miljövänliga kilramar. Läs mer.
Svensk tillverkning Made in Sweden - Svensk tillverkning av svensk furu.
0,00 kr
Djup: 15 mm Bredd: 35 mm Typ: Solid Max: 100x100 cm
Tillgänglighet: I Lager
SKU
32443
Ange mått i hela centimeter utan decimaler. Max storlek 100x100 cm, för större se Wide Pro 55.

Max 3 tecken

Max 3 tecken

Viktigt innan beställning

Ange mått i hela centimeter utan decimaler. Ett i antal är en komplett kilram (4 delar). Byte eller ångerrätt gäller inte på måttbeställda kilramar. Läs gärna mer i våra köpvillkor.

Kilram för mindre tavlor

Kilram Pro Basic är vårt lågprisalternativ. Den är perfekt om du är på jakt efter en enklare kilram, eller om priset är viktigt. En mycket enkel kilram som fungerar bra till enklare canvastavlor, eller mindre målardukar. Max storlek är 100x100 cm.

Beskrivning Kilram Pro Basic

Basic är en kilram med lågt pris i måttbeställda storlekar. Det låga djupet gör Basic till ett mycket bra val när om man vill rama in sin tavla i en tavelram. Kilramen är hyvlad i Sverige. Kilramen är tillverkad av furu som kommer från svenska skogar. Passar till både canvastavlor och målardukar. Levereras utan tvärslå. På grund av sin enklare profil, rekommenderar vi inte Basic i storlekar över 70 centimeter. För större kilramar, se istället modellerna Wide-modellerna eller 3D Deep Edge 40.

Tips och råd

Välj denna smala kilram du ska rama in din tavla i en tavelram, eller om du spänner upp mindre canvastavlor. Rekommenderas upp till 70x70 cm i storlek. Pro Basic har en 1,5 cm djup kant. För att täcka båda sidorna, samt uppe och nere, ska kilramen vara cirka fyra centimeter mindre än motivet på din duk. Tänk också på att du måste ha cirka tre centimeter duk extra per kant (totalt sex centimeter), för att kunna fästa duken på baksidan.

Teknisk information

Bredd: 35 mm. Djup: 15 mm. Minsta längd: 15 cm. Max längd: 100 cm. Rekommenderad maxlängd: 70 cm.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto